Uitslag NK Tulpenkeuren 2022

Wervershoof Nederlands Kampioen 2022!

25 Maart is er een delegatie van Tulpenkeuring afdeling Wervershoof naar de Keukenhof in Lisse geweest voor het NK Tulpenkeuren. Na de prachtige tuin bekeken te hebben mochten de deelnemers in het Willem Alexander paviljoen zich van hun beste kant laten zien en dat hebben ze gedaan! Met een mooie score won Wervershoof van de andere regio’s. Het was nog wel even spannend bij de 2e plaats want daar moest een barrage eraan te pas komen om te bepalen wie 2,3 of 4 was. Dit pakte voor ons goed uit.

Senioren:

1e Adam Pyta 10,0 Strafpunten
2e Bert Kuin 11,5 Strafpunten
3e Maths Hoff 11,5 Strafpunten

Bij de junioren hebben we ook een Nederlands Kampioen, Lars Mes is de gelukkige en behaalde de mooie score van 11,0 strafpunten.

Delegatie afdeling Wervershoof (foto: René Faas)

Hierbij willen we jullie van harte feliciteren met dit fantastische resultaat. Tevens alle deelnemers bedankt voor hun positieve inbreng van deze dag en afgelopen seizoen. We hopen jullie allemaal weer te zien in 2023, tot dan!

De volledige uitslag is te zien op:

http://tulpenbeoordeling.nl/nederlands-kampioenschap/2022-2/

Onderstaand de link naar de site van het NK Tulpenkeuren:

https://tulpenkeuren.nl/

Inschrijving 5e keuring 2022

Om je tijdslot te reserveren voor de keuring van 25 februari 2022 moet je onderstaand formulier gebruiken. Deze graag invullen per persoon, dus als je totaal met 4 gezinsleden mee wilt doen ook 4 keer apart invullen. We hebben deze laatste keuring tevens de 2e soortenkenniswedstrijd.

Er is voor de beoordeling een tijdslot van een uur én voor de soortenkennis een tijdslot van een uur. Jullie hebben dus totaal 2 uur de tijd. Als je op verzenden geklikt hebt ontvang je gelijk een bevestiging van je aanmelding.

Het is bij de Proeftuin (Vertify), Tolweg 13 in Zwaagdijk. Als je aan komt rijden gelijk links doorrijden tot laatste deur.

In tegenstelling tot eerdere berichten gaan we toch de prijsuitreiking op de slotavond doen. Er staat voor de deelnemers een hapje en drankje klaar.  We hopen dat jullie erbij kunnen zijn. Zou mooi zijn om het seizoen op deze manier af te kunnen sluiten. 

Ook hier geldt; bij klachten m.b.t. gezondheid blijf thuis, neem een mondkapje mee.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLzMAO_j-VETMY75-aED9d6g5OvpnR20DNndceFWJDq6WMyQ/viewform

 

Tulpenkeuren geannuleerd

Gezien de weersomstandigheden/code rood zijn wij genoodzaakt de tulpenkeuring voor vanavond te annuleren.
 
Deze keuring is verplaatst naar morgenmiddag (19 februari) van 15.00-18.00.
 
Willen jullie proberen om in hetzelfde tijdslot te komen zodat jullie elkaar niet voor de voeten lopen. Er is bij de Proeftuin namelijk ook  een vak tentoonstelling dus genoeg drukte.
 
Tijdslot 1 15.00-15.45 was 18.00-18.45
Tijdslot 2 15.45-16.30 was 18.45-19.30 
Tijdslot 3 16.30-17.15 was 19.30-20.15
Tijdslot 4 17.15-18.00 was 20.15-21.00

Inschrijving 4e keuring 2022

Om je tijdslot te reserveren voor de keuring van 18 februari 2022 moet je onderstaand formulier gebruiken. Deze graag invullen per persoon, dus als je totaal met 4 gezinsleden mee wilt doen ook 4 keer apart invullen. Er is maximaal 45 minuten per tijdslot om te keuren. Ga dus vlot kijken welke tijd je het beste schikt. Als je op verzenden geklikt hebt ontvang je gelijk een bevestiging van je aanmelding.

Het is bij de Proeftuin (Vertify), Tolweg 13 in Zwaagdijk. Als je aan komt rijden gelijk links doorrijden tot laatste deur.

De uitslag van de keuring komt zo snel mogelijk op de website. De prijzen van de 1e keuring krijgt men de 2e keuring enz. en bij de laatste keuring zullen we de prijzen langs brengen.

Ook hier geldt; bij klachten m.b.t. gezondheid blijf thuis, neem een mondkapje mee.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmdVPzZyUV6chYDAcF4AfRnQn6SVbhDxM_zMkD1XQXd0nwIQ/viewform

 

Inschrijving 3e keuring 2022

Om je tijdslot te reserveren voor de keuring van 11 februari 2022 moet je onderstaand formulier gebruiken. Deze graag invullen per persoon, dus als je totaal met 4 gezinsleden mee wilt doen ook 4 keer apart invullen. Er is maximaal 45 minuten per tijdslot om te keuren. Ga dus vlot kijken welke tijd je het beste schikt. Als je op verzenden geklikt hebt ontvang je gelijk een bevestiging van je aanmelding.

Bij deze 3e keuring is er tevens een soortenkenniswedstrijd. Er mogen 40 soorten voorzien worden van de juiste naam. Dit mag je doen ná het tulpenbeoordelen, dit hoeft niet in hetzelfde tijdslot. Je hebt dus langer de tijd. Na het tulpenbeoordelen wel gelijk je blad inleveren voor de nakijkers, daarna soortenkennis.

Het is bij de Proeftuin (Vertify), Tolweg 13 in Zwaagdijk. Als je aan komt rijden gelijk links doorrijden tot laatste deur.

De uitslag van de keuring komt zo snel mogelijk op de website. De prijzen van de 1e keuring krijgt men de 2e keuring enz. en bij de laatste keuring zullen we de prijzen langs brengen.

Ook hier geldt; bij klachten m.b.t. gezondheid blijf thuis, neem een mondkapje mee.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe64YxHbH_ConFsUfC2Jvag_1oxrnklGewNUZOKMTjlm4QziQ/viewform

 

Inschrijving 2e keuring 2022

Om je tijdslot te reserveren voor de keuring van 4 februari 2022 moet je onderstaand formulier gebruiken. Deze graag invullen per persoon, dus als je totaal met 4 gezinsleden mee wilt doen ook 4 keer apart invullen. Er is maximaal 45 minuten per tijdslot om te keuren. Ga dus vlot kijken welke tijd je het beste schikt. Als je op verzenden geklikt hebt ontvang je gelijk een bevestiging van je aanmelding.

Het is bij de Proeftuin (Vertify), Tolweg 13 in Zwaagdijk. Als je aan komt rijden gelijk links doorrijden tot laatste deur.

De uitslag van de keuring komt zo snel mogelijk op de website. De prijzen van de 1e keuring krijgt men de 2e keuring enz. en bij de laatste keuring zullen we de prijzen langs brengen.

Ook hier geldt; bij klachten m.b.t. gezondheid blijf thuis, neem een mondkapje mee.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerTm8Z9HKnqB3I3P4-pfUg-ttjl1Dp5dTzUn_PxzJPNo4K_g/viewform