Daguitslag keuring 5

Spannend tot het laatst…..

 Het was een spannende laatste keuringsavond waarbij Adam Pyta de winnaar is geworden van de zilveren tulp. Hij bleef Hans Mes en Maths Hoff voor. In de B-groep werd Brent Hoff 1e, gevolgd door Pieter Baas en Maurits Koeman. Bij de junioren staan er 3 familieleden van de familie Mes in de top voor de bekers, Lars, Fien en Sjors.

Uitslag 5e tulpenkeuring;

A-Groep:

1. Paul Bakker 16,0 Strafpunten
2. Bert Kuin 16,5 Strafpunten
2. Frank Kreuk 16,5 Strafpunten

B-groep:

1. Roel Kaagman 19,0 Strafpunten
2. Marco Hoff 22,0 Strafpunten
3. Maurits Koeman 22,5 Strafpunten

Junioren:

1. Sjors Mes 14,5 Strafpunten
2. Fien Mes 16,5 Strafpunten
3. Lars Mes 18,5 Strafpunten

Eindklassement (=het totaal aantal strafpunten van de drie beste keuringen)

A-groep:

1. Adam Pyta 42,0 Strafpunten
2. Hans Mes 43,0 Strafpunten
3. Maths Hoff 44,5 Strafpunten

B-groep:

1. Brent Hoff 46,5 Strafpunten
2. Pieter Baas 56,0 Strafpunten
3. Maurits Koeman 58,5 Strafpunten

Junioren:

1. Lars Mes 47,0 Strafpunten
2. Fien Mes 50,5 Strafpunten
3. Sjors Mes 51,5 Strafpunten

De winnaars van iedere groep: Lars Mes (Junioren), Adam Pyta (A-groep) en Keesjan Hoff ter vervanging van de afwezige Brent Hoff (B-Groep)

Bij de moeilijke soortenkennis met veel nieuwe soorten hebben we 2  deelnemers de gelijk geëindigd zijn; Frank Kreuk en Mark Ruiter. Van de 80 tulpensoorten wisten zij er 60 juist te benoemen. John Verlaat had er 38 en Robert Koeman 37. Ook zij gingen alle 4 met een beker naar huis.

Het was een ander jaar dan anders, maar we hebben het toch kunnen realiseren. Op een andere locatie dan normaal maar dat was nu eenmaal dit jaar zo. We zijn blij dat we deze keuringen wel met elkaar af hebben kunnen sluiten onder het genot van een hapje en drankje. Wij willen dan ook Vertify heel erg bedanken voor hun medewerking en gastvrijheid zodat we de keuringen op deze manier mogelijk hebben kunnen maken.

Tevens willen we onze sponsors bedanken voor hun bijdrage aan deze keuringsavonden en last but not least alle vrijwilligers en deelnemers; bedankt allemaal!

Tot slot wensen wij alle deelnemers die op vrijdag 25 maart a.s. aan het NK tulpenkeuren meedoen in Lisse heel veel succes toe.

Tot volgend jaar!