Daguitslag keuring 2

Junioren troeven senioren af tijdens tweede keuring

Tijdens de tweede keuring waren het de junioren die de beste score neerzetten. Fien Mes was de winnaar van de avond met slechts 18 strafpunten. Een zeer knappe prestatie, aangezien de beste in de A-groep 19 strafpunten behaalde.
Uit de hoogte van de scores blijkt duidelijk dat de jury nog op een andere lijn zit dan de keurders. Tot nu toe lukt het de keurders nog niet de scores van de jury te benaderen.

De jury gaf deze keuring tweemaal een lage score; de bloem van de Sydney en Double Trouble kregen slechts een vier.

Voor de winnaars stond er wederom een slagroomtaart klaar. Deze keer werd deze beschikbaar gesteld door Prisma Flowers B.V. Tijdens de eerste keuring  werden de taarten geschonken door Dirk de Haan en Vincent Sneeboer.

Ook de soortenkennis stond deze avond op het programma. Er stonden veertig verschillende soorten tulpen. Hiervan moesten de namen worden geraden door middel van meerkeuzevragen. De uitslag van deze soortenkennis wordt tijdens de laatste keuring bekend gemaakt.

Uitslagen:

A-groep:           

1. Ronald Mes 19,0 Strafpunten
2. Maths Hoff 19,5 Strafpunten
3. Bert Kuin 20,0 Strafpunten

B-groep:

1. Marijn Stroet 20,5 Strafpunten
2. Marco Hoff 21,0 Strafpunten
3. Lars Ruiter 22,0 Strafpunten

Junioren:

1. Fien Mes 18,0 Strafpunten
2. Sjors Mes 19,5 Strafpunten
2. NIek Tensen 19,5 Strefpunten

Aanstaande vrijdag 2 februari is de volgende keuring. U kunt daarbij nog steeds meedoen voor het eindklassement, omdat slechts de drie beste keuringen meetellen.

Dus hopelijk zien we u vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Schoof te Wervershoof voor de derde keuring!