Inschrijving 3e keuring 2022

Om je tijdslot te reserveren voor de keuring van 11 februari 2022 moet je onderstaand formulier gebruiken. Deze graag invullen per persoon, dus als je totaal met 4 gezinsleden mee wilt doen ook 4 keer apart invullen. Er is maximaal 45 minuten per tijdslot om te keuren. Ga dus vlot kijken welke tijd je het beste schikt. Als je op verzenden geklikt hebt ontvang je gelijk een bevestiging van je aanmelding.

Bij deze 3e keuring is er tevens een soortenkenniswedstrijd. Er mogen 40 soorten voorzien worden van de juiste naam. Dit mag je doen ná het tulpenbeoordelen, dit hoeft niet in hetzelfde tijdslot. Je hebt dus langer de tijd. Na het tulpenbeoordelen wel gelijk je blad inleveren voor de nakijkers, daarna soortenkennis.

Het is bij de Proeftuin (Vertify), Tolweg 13 in Zwaagdijk. Als je aan komt rijden gelijk links doorrijden tot laatste deur.

De uitslag van de keuring komt zo snel mogelijk op de website. De prijzen van de 1e keuring krijgt men de 2e keuring enz. en bij de laatste keuring zullen we de prijzen langs brengen.

Ook hier geldt; bij klachten m.b.t. gezondheid blijf thuis, neem een mondkapje mee.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe64YxHbH_ConFsUfC2Jvag_1oxrnklGewNUZOKMTjlm4QziQ/viewform